Nie powinno mieć miejsca klęczenie na szyi (o ile było w tym przypadku). Jeśli jednak by tak było to jeśli sprawy się nie rozdmucha to ,,następna razą" glinicjanty klękną na szyi komu tylko będą chcieli.
Sami przyszli do grzecznego obywatela ? Co ty pierdolisz jak by się nie szarpał a poszedł grzecznie to by żył, co policja miała zrobić
List i kwiaty z prośbą aby wstawił się na dołek ?? Człowieka ? Odpad małpa albinos jaki człowiek?
Policja jest od zatrzymywania, nie wymierzania kary. Ja pierdolę, wiem, że idiotów na sadolu pełno, ale przynajmniej się z tym nie obnoście.
myślicie że was nie dotyczy taka interwencja? (...) wyjdziecie na ulice napierdalać się z policją (...)
Kolejny ćpun i patus z którego zrobią bohatera...
Szczerze narkotyki też by go zabiły, a policja zrobiła to szybciej. Nie wiem nad czym tu się rozprawiać? Jednego odpada mniej.
@xXx5226
Tymczasem kretyn rzuca się i zmusza tym policjantów do siadania na nim, aby go unieruchomić, ponieważ w tym zasranym kraju nie mają oni na wyposażeniu paralizatorów.
Sam się chuj prosił o takie traktowanie i to przez długie minuty. Ani przez chwilę nie było widać jego chęci do współpracy.
Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...
myślicie że was nie dotyczy taka interwencja? Bo jesteście dobrymi obywatelami, nie patusami, nie bierzecie prochów itp? Kurwa za dwa lata wyjdziecie na ulice napierdalać się z policją bo komornik zabierze wam dom z powodu długów( brak kasy na opłacenie rachunków, podatków itp ) albo sąd zasądzi odebranie wam dziecko i oddanie rodzinie pedałów bo dziecko "ma smutny wzrok" . Powodów dla których możecie być na miejscu tego "patusa" może być tysiące. Jak teraz psiarnia przyzwyczai się że bezkarnie może zabijać to potem cięzko bedzie odzwyczaić