Sadystyczne, że nie będę mógł spać. Widzę, że na sadolu teraz zapanowała moda na ciśnięcie kibicom, a gimbusy to podchwytują i coraz bardziej próbują zaistnieć w kręgu Sadoli poprzez zwyzywanie kibiców od bezmozgów... coraz więcej takich filmików, które niewiele wnoszą ciekawego, a jedynie autor ma szansę zdobyć uznanie moderatorów czy innych userów... miejcie swoje zdanie na ten temat, ale zachowajcie je dla siebie, bo naprawdę zdrowa rywalizacja na trybunach nie jest niczym złym i niewiele zmieniają gwizdy przy wejściu na boisko gospodarzy zespołu gości, a że was tak męczą przekleństwa i wyzwiska na stadionie, to dziwie się, jak skurwysyn
A jak ktoś mi powie "na stadionach to burdy", to ja się spytam - kurwa gdzie?! Bydgoszcz 2010 odpowiecie, to ja spytam gdzie jeszcze? Mamy w ekstraklasie dość nowoczesne stadiony, a policji jest więcej niż kibiców. Robicie z siebie niezależnych od mediów, pierdolicie tvn'y i gazety wyborcze, ale sami kupujecie to co oni pierdolą, tylko po to, by podwyższyć sobie oglądalność na idiotach, którzy to wszystko kupują. Przyjdzie na mecz, dopiero zacznijcie pierdolić jak to niebezpiecznie na tych stadionach a najlepiej zachowajcie opinie dla siebie...