czesiek99 napisał/a:
@Up
Najlepsze jest to, że od dnia po wyborach na palcach jednej ręki mógłbym policzyć ludzi których spotkałem i cieszyli się z wygranej pisiorów. Każdy kurwa narzeka i co lepsze mało kto do głosowania na partię kalksteina-kaczyńskiego się przyznaje.
Widocznie mieszkasz na północy. Na południu na te mendy zagłosowały wszystkie cymbały, które potrafiły samodzielnie zrobić znak krzyżyka (a z tego co zaobserwowałem, pomimo szczegółowej instrukcji na karcie wyborczej, czym jest krzyżyk i jak powinno się go malować, wielu i tak miało problemy i musiało dzwonić do przyjaciół... dobrze że ten PiS wygrał, bo znowu by wyszło na to że wybory sfałszowane).
Założę się, że po tym bzdurnym, populistycznym exposé, ludzie wciąż twierdzą że to jest partia prawicowa (już wcześniej załamywało mnie, że tych katolewaków tak się określa... zreszą to już nawet nie jest lewica, a interwencjonizm...). Kurwa, przecież te tępaki, nim całkowicie zniszczą gospodarkę, zaserwują nam powrót do PRLu...
Ja pierdolę, jaki ten naród jest tępy że dopuścił do władzy tych socjalistycznych jemiołów... Jak trzeba być głupim żeby kupić te bzdety...