Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyjebanie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Nie ma się co przejmować, ja baranów blokujących lewy pas wyprzedzam prawym i nie denerwują się jak ten jełop.
Możesz, mówisz krótko, że nie zdążyłeś zareagować.
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Możesz, mówisz krótko, że nie zdążyłeś zareagować.
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyjebanie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Ale jak to? Normalnie ładujesz się w cepa i chuj, pozamiatane. Jak miałeś zachować bezpieczny odstęp jak zajechał Ci drogę i masz to nagrane?
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to spierdalaj zaraz na prawy nie blokuj.
Ale nie rozumiem. Nie można wyprzedzać prawym pasem na wielopasmówce? Ja też prawym wyprzedzam, gdy mam miejsce, a lewym się wloką.
Przy prędkości w okolicach 100km/h polecałbym jednak próbować uniknąć kolizji i ryzyka destabilizacji ruchu wielu pojazdów. Można zostać posądzonym o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym, a to nawet 12 lat.