Brawo...
Kurwa, co te pejsate chcą osiągnąć??
Mam nieodparte wrażenie, graniczące z pewnością, że "naród wybrany" w końcu się kurwa doigra.
Szkalują nas, ale to tylko spowoduje, że świat się dowie, jaki to zakłamany naród.
Wiecie, że w żydowskim prawie jest zapis, że żyd, który wydał żyda, nawet zabił własnoręcznie podczas holokaustu i zostanie oskarżony przed izraelskim sądem, wyjdzie na wolność, jeśli powie, "zabiłem żyda, bo ratowałem swoje życie".
I dlatego Żydzi, którzy rozpoznali swojego żydowskiego kata, zamiast wydać go izraelskiemu wymiarowi sprawiedliwości, robili samosąd. Bo wiedzieli, że kapo, żydowski policjant z getta wyjdzie na wolność bez kary.
A o Polakach mówią, że dla żydów zrobiliśmy zbyt mało.
Nie będę tu wspominał o żydach mordujących Polaków po IIWŚ.
Na jutubie jest mnóstwo filmów jutuberów z wielu krajów, którzy bronią Polski i tłumaczą, że nie było "polskich obozów", Polska jako kraj nie kolaborowała z Niemcami, że Polacy pomagali żydom itp.
Najeżdżamy tu na murzynów, a wśród tych jutuberów jest mnóstwo czarnych... inteligentni ludzie. Ktoś powie CUD..
I na koniec. Żydzi krzyczą o antysemityzmie... ale to oni ten antysemityzm powodują.
Ja w tej chwili jestem antysemitą. I moje poglądy zmieniły się o 180^. Kiedyś uważałem, że należy im się własne państwo, że tyle stuleci się tułali, to Izrael im się należy. Kurwa nie. Nic się hujom nie należy. A to jak traktują Palestyńczyków...
Kiedyś myślałem, Palestyńczycy mordują żydów... żydzi robili to od dawna. Wystarczy poszukać w necie. Dość świeży przykład:
""Żydowska egzekucja" - październik 2000 - jeden z tysięcy, lecz wyjątkowo tragiczny i charakterystyczny obrazek. Żydowscy snajperzy namierzają 12-letniego chłopca Muhhamada al.-Durraha. Bawią się swoją ofiarą przez 45 minut!! Chłopca swym ciałem chroni ojciec Dżamal, obaj chowają się przy jakiejś kamiennej bryle. Dżamal błaga po hebrajsku izraelskich bandytów, by wstrzymali ogień. Chłopiec umiera na rękach ojca po trafieniu 4 kulami, ten zostaje ciężko ranny. Snajper izraelski zastrzelił także kierowcę ambulansu chcącego uratować ojca i syna. "
To nie jakiś wymysł, nakręcił to bodajże reporter BBC, było to dość głośne. Widziałem tę egzekucję.
I dlatego wolę za sąsiada inteligentnego murzyna, niż żyda.