Przynajmniej walczył kurw do końca, a ci co piszą w stylu " eee co o nas pomyślą, przez takich jak on mamy taką opinie w całej europie " powinni zadźgać się, czym najprędzej, albo myśleć co się napiszę.
BTW. Jak ja lubię wyjeżdżać zza granicę, i tak mówić coś im po Polsku ( po uprzednim upewnieniu się że to nie polak, tylko cudzoziemiec ) , to " słodkie " że nic nie rozumieją, można na nich kurwić ile się chce no oni też .
Koleś chce zapłacić kartą, ale z niewiadomych przyczyn nie chcą mi przyjąć, ba nawet pani kasjerka nie chce wsiąść łaskawie karty i przejechać nią przez terminal (widoczny na filmiku, więc kurwa nie mówcie że nie można płacić w tym sklepie kartą), podejrzewam ,że mają jakieś wewnętrzne swoje ustalenia, że polskich kart nie obsługują. Ale co kurwa go to obchodzi???Więc się nie dziwię że wkurwiony jest!
w biedronce też chcesz płacic kartą? nie przyjmują kart to kurwa nie przyjmują, wyciągasz banknoty i płacisz. zwykły burak i prostakall up co wy kurwa piszecie?!
Człowiek zrobił zakupy bo głodny, a te niemieckie kurwy nie chcą przyjąć od niego karty, chociaż dawał im do wyboru aż chyba 3...
Jestem z niego Dumny że nie da się ruchać przez jebanych dojczów.