Matole.
Ból dupy mam o to że wrzucasz do jednego wora zarówno małpiszony jak i ludzi o bardziej konserwatywnych poglądach.
Przykład; prawicowy Polak nie zerżnie w dupę twojej kobiety na twoich oczach, nie poderżnie ci gardła dlatego że nie wierzysz w Boga, nie poleje kwasem twoich dzieci, nie wypierdoli w powietrze budynku pełnego cywili, nie rozjedzie ich itd
Tymczasem pomiędzy radykalnymi zachowaniami jednej i drugiej grupy jest na tyle duża dysproporcja że ja pierdolę.
Pisałeś wcześniej że jesteś po środku. W dupie po środku. Jesteś lewak i tyle.
Tyle, więcej z lewakiem nie próbuję dyskutować.
Tak samo mogę powiedzieć, że Ty wrzucasz wszystkich nachodźców, muzułmanów do jednego worka
Jestem człowiekiem ty zero-jedynkowy szablonikowy pierdolcu, to prawactwo wyżarło ci mózg.
Jesteś chujem? Nic ci w życiu nie wyszło? Nic od siebie nie dałeś? Chuj tam, zabij kogoś kto nie wierzy w allaha to i tak będziesz wynagrodzony (o ile schabowego nie zjadłeś bo wtedy to kurwa nieee).
Tak się składa że u nich procent nierobów, nieudaczników i frustratów jest największy a too w połączeniu z agresywną superciemnotą powoduje to co powoduje.
Tfu lewak.
Gej i komunista. I ubek.
Stałeś tam gdzie zomo do tego.
Bo kurwa prawactwo jest teraz na czasie i wszędzie się rozlazło? Wyjaśniłem ci ten fenomen?
Noo?
Ślepy kurwa jesteś? Przecież praktycznie w całej europie niepodzielnie rządzi lewica. Cała Unia Europejska to śmierdząca jama, z której ziele lewactwem. To właśnie prawa strona jest bez przerwy tłamszona i linczowana, do czego i ty w swojej bezdennej głupocie przykładasz rękę.
@100Burned
Mam rozumieć, że chodzisz na spotkania towarzyskie ONR i kopupujecie tam ze sobą?
Bo krążą wieści, że ONR'owcy to kryptopedały zapinające się w dupsko na spotkaniach dyskusyjnych