Wystarczyłoby żeby wrócili do starego cennika i przestali zatrudniać złodziei.
A co do awizo - dobrze jakby chociaż chciało im się je do skrzynki wjebać, bo nawet z tym niekiedy jest ciężko...
He he, mi to ostatnio w ogóle zapierdolili przesyłkę poleconą na poczcie. Teraz już takich głupich tych złodziei zatrudniają że nie wiedzą kiedy można kraść. Kutas ostatecznie mi z własnej kieszeni oddał (zaśpiewałem mu zresztą trochę więcej niż było warte to co było w środku).
Z kolei jak kiedyś z Francji do mnie paczka przyszła, to doszła aż do mojego miejsca zamieszkania. Ale awizo nie było komu wrzucić i po jakimś czasie wróciła do nadawcy. Splądrowana.
Dobrze tam ktoś wyżej napisał, że poczta miała przebłysk jakieś dwa lata temu. Serio, nie dość że przestałem narzekać, to nawet zacząłem chwalić (co wobec tego typu usług nie często mi się zdarza), a teraz widzę mają powrót do dawnej formy...
Jeszcze te pizdy na poczcie, co gabaryt A ładują w B. Pokazuje piździe że przechodzi przez to okienko, a ona "tak, ale trzeba użyć siły żeby przeszło, a skrzynka się nie ugnie"! Kurwa, dobrze że się nie ugnie tępa raszplo, bo to przesyłka polecona i nie ma prawa być w skrzynce, arrrgh.
Najlepsza historia jaką kojarzę, to i tak jak typ zamówił limitowaną płytę winylową, białego kruka. Listonosz ową płytę (wysłaną poleconym) zgiął na pół i wpierdolił do skrzynki.
Ach, mógłbym tak godzinami. PP i PKP to największe gwoździe co mnie w dupę kłują.
Ci się obudzili,kiedy konkurencja idzie z pełnej pary,a inpost się mocno poprawił,gdzie allegro weszło na ten rynek i punkty odbioru w pizdu sklepach.Do tego fedex niezawodny pomijając dpd upc dhl itd.Jest to najgorszy czas chyba,na ten biznes teraz,ale chuj by wbił,ale to jest inwestycja z państwowych.Zaraz zaczną się reklamy,które będzie robił królik po kilka baniek i będą dorzucać do tego jak do Lotu czy węgla.Idz pan w chuj