Niech żyje wielka i wspaniała Antifa , która bohatersko walczy z każdym przejawem faszyzmu jak tutaj oto pokazana wędrówka chodnikiem ZA grupką łysych ONR-owców !
Polecam zauważyć, że policjanci tego dnia byli zgrani, przygotowani i ich działania były w pełni zorganizowane.
Nie wierzę, że pozwolonoby jednemu policjantowi odłączyć się od zwartej w szyk grupy broniących prawa fukncjonariuszy.
Poza tym nałożenie sobie na plecy kamizelki z napisem policja nie czyni z ciebie policjanta... Każdy se mogę taką nałożyć i udawać, że to policja napada na ludzi - kiedy tak naprawde to zwykły ćwierćinteligent w przebraniu jest.
Pozdrawiam ;] i nie plujmy bezpodstawnie na policję bo to mi się kojarzy z bandą JP a nie z myślącymi ludzmi
porównaj sobie nawet stroje na tym nagraniu i na tych pozostałych nagraniach -- prezentowanych w telewizji (sam z resztą wczoraj poruszałem się w rejonach politechniki warszawskiej i widziałem ich umundurowanie) --
zobacz jak byli ubrani prawdziwi policjanci - pełen mundur, czapka, kamizelka lub tarcza i biały duży hełm z przezroczystą załoną na oczy...
naprawdę każdy może założyć kamizelkę z napisem policja i strugać wariata
najgorsze, że jednak to kogoś dzisiaj przekonuje i stąd sie biorą potem inteligentne wybory obywateli naszego kraju... ech ciemnota -.-