@up a co wy się do niego czepiacie ? przecież kurwa prawie każdy jak ma za dużo to się pozbywa w sposób opisany przez niego, myślicie, że ktoś wyda kasę na uśpienie? pojebało was i to nieźle, ludzie kurwa nie mają na chleb i papierosy, a nagle na uśpienie znajdą
Ja w ostatnią sobotę odebrałem poród mojej kotki tylko po to by w poniedziałek trzepnąć nimi o beton... Spytacie się pewnie: "Dlaczego w poniedziałek?" a no serca nie miałem rozdzielać matkę z dziećmi zaraz po porodzie
Ja w ostatnią sobotę odebrałem poród mojej kotki tylko po to by w poniedziałek trzepnąć nimi o beton... Spytacie się pewnie: "Dlaczego w poniedziałek?" a no serca nie miałem rozdzielać matkę z dziećmi zaraz po porodzie
a nie łatwiej było napisać: Niech Cię co noc wielki murzyński brudny chuj od tyłu zwącha?
Mam tylko nadzieje że za swe okrutne pozbawianie życia będzie sprowadzony na ciebie pomór tak dramatyczny w skutkach iż będziesz pragnął śmierci każdą częścią ciała gdy będziesz już wymiotować własnymi wnętrznościami, twe nędzne szczątki zostaną przeżarte przez parszywe robale. Niechaj twą duszą po wieczność zajmą się hordy wynaturzonych z samych krańców ludzkich koszmarów demony by każdą chwile spędzały na dalszym torturowaniu twego "płomienia" poprzez obdzieranie ze skóry i zanurzaniu w soli po sam czubek głowy.
@up a co wy się do niego czepiacie ? przecież kurwa prawie każdy jak ma za dużo to się pozbywa w sposób opisany przez niego, myślicie, że ktoś wyda kasę na uśpienie? pojebało was i to nieźle, ludzie kurwa nie mają na chleb i papierosy, a nagle na uśpienie znajdą
up to się głąbie sterylizuje albo nie trzyma zwierząt jeżeli nie umiesz utrzymać samego siebie