Ja pierdole lewactwo sie na sadisticu panoszy -,-
Beda mi kurwa o literowkach pisac i składni, a co po niektorzy to jeszcze bronic kozojebcow. SIe kurwa obroncy polskiego jezyka od siedmiu bolesci znalezli, zalosne.
Panowie i Panie (o ile sie tam znajda) - liczymy na TŁUSTĄ impreze
Ja pierdole lewactwo sie na sadisticu panoszy -,-
Beda mi kurwa o literowkach pisac i składni, a co po niektorzy to jeszcze bronic kozojebcow. SIe kurwa obroncy polskiego jezyka od siedmiu bolesci znalezli, zalosne.
Panowie i Panie (o ile sie tam znajda) - liczymy na TŁUSTĄ impreze
@up
I to jest Twoje pojebane myslenie - moge pisac jak chce (pewnie nieznane slowo "liberalnosc") Nie musze wcale stawiac ogonkow, co najwyzej klocka na Twoje polonistyczne sprostowania. Och och sie patriota znalazl co ogonkow broni... no przestan bo to zalosne. Jak tak ma kurwa wygladac nasz kraj ze bronia ogonkow w necie zamiast cos konkretnego zrobic to marnie widze przyszlosc narodu.
Widze, ze w twojej malej glowce sie priorytety pojebaly nieco - jebac wazne sprawy, zaczne bronic ogonkow.
Brzydze sie i rzygac mi sie chce jak czytam, takie wypowiedzi.
Ze ja dzialam na szkode kraju? Nie no kurwa bosko, poklikaj sobie jeszcze troche to napewno zrobisz cos dobrego, co wyniesie nas na wyzyny. I te piekne zdanie "jestem obronca jezyka polskiego" - jestes pizda co mu ego napletem wychodzi, a nie obronca.