gizmokoza napisał/a:
wiecie co, jest wiele jakiś kurwa teorii, świadków, dowodów, na te ufo itd. ale to co na tym filmie jest, to takie same moja babka mowi ze widzieli kiedys na wsi, i ogolnie duzo ludzi, ktorzy relacjonuja te ufo jak widza, to wlasnie tak jak na nagraniu, no a wiadomo te co w hamerykanskich programach pokazuja, gdzie co drugi farmer byl dymany przez kosmitke, to z chuja opowiesci wyssane,
Powiem Ci, że moja babcia też mi kiedyś opowiadała o jakimś tam "wiertalocie", co wyglądał jak miednica, a błyszczył się jak piron. Opowiedziała o tym swojej mamie, jak wróciła od siana, to powiedziała mi, że jej mama skutecznie wybiła jej te pierdoły z głowy kablem od prodiża. Niemniej jednak też mam taki punkt widzenia jak Ty. Przecież to byłoby nielogiczne, chciażby spójżmy na Egipcjan, przecież mieli oni jakiegoś tam sobie faraona, który kazał siebie przedstawiać, jak ich ówczesne bóstwo. Ów bóstwo dla nas wygląda do złudzenia jak nasze wyobrażenia Ich. Druga sprawa to ich piramidy, przecież to nielogiczne, żeby człowiek posiadając nawet jedną tysięczną ówczesnej wiedzy, potrafił wybudować tak dokładny obiekt przy użyciu primitywnych narzędzi. Ni chuja. Myślę, że media i "naukowcy" celowo robią nam wodę z mózgów, bo sami się boją prawdy. Pozdrawiam