jestemdarkiem
widzę jest tu człowiek mający głowę nie po to by chłonąć pseudoprawicowe brednie, a po to, żeby jej użyć w celu wnioskowania, że ten pan z muszką tylko i wyłącznie jest w stanie mieszać w głowie dzieciakom, a nie zmienić kraju w jakikolwiek sposób na lepsze.
Boicie się radykalnych zmian ot co Przyzwyczailiście się do oślizgłego śmierdzącego kału w jakim się teraz znajdujemy a skurwiali politycy i ich brudne lepkie ręce są dla was jedyną słuszną drogą. Tak nam dopomóż tvn Nie osiągnął nic, bo media przykleiły mu fałszywą odpychającą etykietę. Media go nie pokazują, bo zwyczajnie się go boją Opłacane media promują pedalstwo dewiacje i coraz to nowe afery żebyście nie musieli widzieć, jak bardzo ruchają was w wasze biedne poczciwe i uległe dupcie (moją zresztą też). Wystarczyło, żeby cwaniak umówił się z psycholem, jeden będzie rządził, a drugi odstraszał - przed wyborami fikcyjne badania dowodzą że partia psychola uzyskała większość i sruu owieczki do urn na mniejsze zło. OBUDŹCIE SIĘ KURWA, LUDZIE!
Jacy Wy jesteście naiwni głupi i prymitywni. Piszesz, że ludzie wierzą w TVN a tak samo NABIERASZ SIĘ NA PEWNE korwinowskie bajeczeki.
Dobrze wiem skąd czerpiesz wiedzę ale uwierz mi, są w Polsce osoby które jednak myślą i ja osobiście twierdze, ze zalcizam się do takich. Jednocześnie twierdzę, że Polska potrzebuje ogromnych zmian i zgadzam się z Korwinem w naprawdę wielu sprawach jednak On tego nie dokona.... w ten sposób się nie da, zbyt prosty i jasny. Tu trzeba mieć spryt. On tego nie ma, jeśliby miał dawno miałby jakiś wpływ na politykę a tak to tylko pierdoli np tak jak ja tutaj
Znasz się widzę na polityce jak Pudzianowski na balecie. KNP jest przeciwne unii europejskiej ale co ja będę z kucem dyskutował, który tak jak rodzice zagłosuje na PIS/PO/PSL/TR bo tak trzeba (czytaj: tak dyktuje tvn) Żal mi Cię chłopcze