Ruska szmata, na front wysłać w trybie natychmiastowym. Albo najlepiej do batalionu karnego za takie wyłudzanie odszkodowania .
Ty durny ośle, sądzisz, że zwykli ludzie pchają się na jakikolwiek front działań wojennych? Zrozum matole, że to polityka, a jej bezpośrednim przedłużeniem jest wojna. Gdybyś miał trochę oleju w głowie zamiast tłoczonej propagandy to sięgnąłbyś do lektur i dowiedziałbyś się z nich czym dla przykładu jest doktryna wojenna R. Mcnamary. Zrozumiesz wreszcie dlaczego konflikty pomiędzy największymi graczami zawsze toczą się daleko od ich Państw. Sądzisz, że taki Putler to dureń? Nie! On nie chce i nie może pozwolić na to, aby jego następcy obudzili się z systemami przeciwlotniczymi obcego mocarstwa na rubieżach Moskwy. Dlatego "kochani" amerykanie będą walczyli z kacapami do ostatniego Ukraińca, a być może w późniejszej fazie do ostatniego Polaka... Robią tak, bo wiedzą, że Rosja i Chiny to Sp. z o.o. i trzeba osłabić jej zdolności bojowe. Prędzej czy później dojdzie do konfliktu o hegemonię nad szlakami handlowymi. Dlatego wspaniałomyślni sojusznicy chętnie udzielają różnego rodzaju pomocy głównie za sprawą Państw członkowskich NATO, aby nie osłabiać własnych struktur. Przestań mieszać zwykłych ludzi z błotem, bo są oni tak samo winni jak Ty za porażkę Krzyżaków.
Zrozum matole, że to polityka, a jej bezpośrednim przedłużeniem jest wojna.
Ty pieprzony hipokryto.... Sam rzucasz się z mordą, że wplotłem wątek polityczny w moją wypowiedź. Przy czym Ty dwa posty dalej:
I dalej nie zmieniam zdania. Rusek do utylizacji.
W jednym muszę Ci przyznać rację, nikt normalny nie chce wojny, ale za wszystko co się dzieje za naszą wschodnią granicą musi odpowiedzieć cały naród Rosyjski.
a wypierdalaj kacapska onuco ...
zmarnowałeś mi 2min życia.... na przeczytanie tego
Ty durny ośle, (...)