I co w tym złego? I co ma z tym wspólnego pedofilia i zoofilia? Bo chyba nie rozumiem.
Pewnie dla ciebie nic nie ma w tym złego, że zachodni sąsiedzi próbują od najmłodszych lat wpajać dzieciom treści homoseksualne jako całkiem normalne i zdrowe. Yep, Europa zamieni się w światowy kontynent homoseksualizmu i innych dewiacji, ale przecież nie ma nic w tym złego tak? To jeśli homoseksualizm badzie czymś normalnym, będą mogli adoptować dzieci, to czemu np. taka pedofilia i zoofilia ma być zakazana? Przecież to "gnębiona" mniejszość okazująca w swój "specyficzny" sposób miłości do innych. Bądźmy tolerancyjni dla wszelkiej maści gówna i syfu; islam, geje, to w przyszłości strach będzie wyjść z domu na spacer czy do sklepu. Ja widzę w tym coś złego i trzeba zło tępić w zarodku.
@up
Eh, argumenty przedstawiłem w wcześniejszej wypowiedzi. Homoseksualizm jest niczym innym jak d e w i a c j ą.
Niech geje adoptują dzieci i zacierają różnicę płci. Takie dzieci będą poniżane w przyszłości przez rówieśników, więc czy im dobrze na to wyjdzie?
Wiąże się to z otwartością i akceptacją wszelakiego odchylenia, co skończy się jak się skończy. Jedno zaakceptujemy, następni też zaczną się domagać np. islam.
Jasne, jeśli chcą mieć dziecko to nie mam nic przeciwko, ale pod jednym warunkiem:
niech sobie je sami "spłodzą i urodzą"