Oni przynajmniej potrafią zadbać o swoje. Niemcy w 1947 (czyli 2 lata po ich absolutnej klęsce) przegoniły ekonomicznie zwycięską Wielką Brytanię. My ponad 20 lat po upadku komuny nadal niewiele znaczymy w Europie.
P.S. Jeżeli ktoś ma zamiar wylecieć z argumentem, że Niemcy dostawały kasę od USA i dlatego się tak rozwinęły, to przypominam, że w Afrykę pakowane są miliardy, a to i tak gówno zmienia. Bogactwo pochodzi z pracy, a nie z dotacji.
Po tercio: Wróć się jednak do szkoły skoro myślisz że te pieniądze które Polska mogła by uzyskać (gdyby znalazła się pod wpływam amerykanów a nie ruskich) nie miały by znaczenia na odbudowę kraju.
Oni przynajmniej potrafią zadbać o swoje. Niemcy w 1947 (czyli 2 lata po ich absolutnej klęsce) przegoniły ekonomicznie zwycięską Wielką Brytanię. My ponad 20 lat po upadku komuny nadal niewiele znaczymy w Europie.
P.S. Jeżeli ktoś ma zamiar wylecieć z argumentem, że Niemcy dostawały kasę od USA i dlatego się tak rozwinęły, to przypominam, że w Afrykę pakowane są miliardy, a to i tak gówno zmienia. Bogactwo pochodzi z pracy, a nie z dotacji.
No tak, typowo polskie. Inwektywy i brak merytorycznych argumentów. Polak Polaka zawsze zwyzywa, więc twoje zachowanie mnie nie dziwi.
Brak merytorycznych argumentów??? Chłopie cofnij się do podstawówki jeżeli chcesz argumentów!
Mam udowadniać, że 2+2=4? Rozpędź się i biegnij a ściana sama cię znajdzie.
Co za ułom!!!!!!!
Daj mi argumenty, że tak nie było OŚLE