Wysłany:
2024-01-16, 21:01
, ID:
6593961
1
Zgłoś
Zagotowałem się i ciśnienie mi skoczyło, ludzie nie jest ważne, czy u ruskich, czy gdziekolwiek na świecie. Ten Film ukazuje spierdolenie psychicznie psa i pana. Obaj nadają się na wpierdol i uśpienie. Pies groźny dla postronnych ludzi gdziekolwiek ten ciul z tym kundlem pójdzie będzie problem i tłumaczenie sobie tego durnia, że ogarnia tego zwierzaka to właśnie widać doskonale na tym filmie. Huja ogarnia, a nie tego kundla co wchodząc wśród ludzi już chciał gryźć i atakować, udało się. Ten opiekun, mam nadzieję, że to nie ojciec tego ugryzionego chłopczyka to ostatnia pizda, bo w takiej sytuacji miłość ojca do dziecka odbiera zdrowy rozsądek, dostajesz pierdolca i rzucasz się na typa większego, grubszego, czy silniejszego, robisz największy rozpierdol nawet za cenę, że większy i silniejszy typ powali cię na ziemię i dostaniesz srogi wpierdol, ale w oczach dzieciaka będziesz bohaterem, że stary bił się za ciebie, bo jakiś kundel cię pogryzł, i wiem, wiem, nie zrozumie tego nikt kto pełnym sercem nie kochał dzieci oraz nie miał ojca wariata z sercem pełnym miłości do dzieci, takiego miałem ja i takim starałem się być dla moich smroli. Myślę, że ze dwadzieścia lat temu dałbym mu radę w tej windzie wypierdol spuścić i radośnie poskakać sobie po tym walecznym kundlu.