Jakaś masakra co tutaj się wyprawia. Czytałem komentarze w pierwszej strony i.... brakuje mi słów. Większość z Was nie była tam nigdy, więc wyspisujecie kompletne bzdury.
Fakt, zdarzają się ludzie robiący dziwne akacje , nie każdemu muszą się podobać zachowania nie których ludzi ale do cholery !!! Wybieracie przejaskrawione przypadki i przedstawiacie to jako dowód dla całości.
Jeżeli w jakimś mieście zobaczę najebanego faceta w centrum to mam pisać że wszyscy w danym mieście są pijakami ?
Dla Was , jak ktoś robi coś czego nie lubicie to trzeba go zjechać od razu ?
Ps. Woda w prysznicach JEST ciepła !
poligon6 napisał/a:
Znowu ta czerwona szmata Bodnar bedzie lamentował ze nago kogos do aresztu zawieźli .
Jaki ty człowieku jesteś głupi. Nie potrafisz zrozumieć że nawet oskarżony o zabójstwo , w każdym demokratyczny kraju ma swoje prawa ?
Tobie najbardziej odpowiadałby lincz a potem powieszenie na centralnym placu miasta ?
Szczególnie że Bodnar własnie od tego jest żeby pilnować przestrzegania prawa.
radek1600 napisał/a:
To są efekty promowania lewacko-ćpunerskich imprez po, których zostaje tylko bród. Po zakuciu tego gościa w kajdanki powinien jeszcze dostać prewencyjnie pałą żeby mu wybić głupoty z głowy.
Bardzo dobrze że policja go zabrała , nie robi się takich rzeczy. Jednak mieszanie do tego chorej polityki jest żałosne.
Tobie za to pasuje torcik z wafelków i urodziny w lesie , prawda ?