Ja pierdole, nie słyszeliście nigdy o ćwiczeniach na siłę? Nie zawsze ćwiczy się po to, by zwiększyć masę. Dupa do ziemi? Chyba kpisz... Przy dużym ciężarze kolana pójdą się jebać raz, dwa. Ręcznik na karku jest dla ciot? Chyba nigdy tego nie robiłeś, albo robiłeś to poniżej swoich możliwości. Swego czasu też śmiałem się z różnych gości na siłowni, ale przestałem, kiedy poznałem więcej technik i programów treningowych. Ćwiczenia nie mają dobrze wyglądać, ale mają być skuteczne, proste.
puskaty ty imbecyla ja wykonuje przysiad z ciezarem 350 kg a zawsze robie pelne przysiady ale jestes niedorozwojem ja pierdole kurwa gosciu niemasz pojecia co piszesz a pierdolisz jak pojebany
tepaku ogladales choc 1 zawody trojboju silowego kurwa tam chlopy tylko dupami do ziemi siadaja zjebie
i dodam ja zawsze ale to kurwa od zawsze trenuje silowo nie na mase i zawsze ale to od zawsze najlepsi trenerzy swiata mowili alebo pelne powtorzenia albo wypierdalaj z silowni
generalnie sorry za te bluzgi zjebane i niepotrzebne ale naprawde jak czytam takie rzeczy od goscia ktory na lawie pewnie w zyciu wiecej nie wycisnol niz 150 to dla mnie jest poprostu wkurwiajace