Aha ... bo kraje którym spuścili wpierdol to były do ich najazdu krainy mlekiem i miodem płynące. Ludzie z całego świata walili drzwiami i oknami do Afganistanu i Iraku, aby osiedlać się tam i korzystać z lokalnego dobrobytu, tolerancji i świetnych warunków do rozwoju. PKB oby tych krajów było wyższe niż PKB Niemiec i Japonii razem wziętych, w każdym domu były wysokiej jakości produkty pochodzące z ich fabryk.
A źli Amerykanie przyszli i zmienili oba w ruinę!
PS. Lewackim debilom radzę jebnąć się czasem w pusty łeb. Może pomoże ... .
ile tych ludzi tak naprawdę zabili? 3,4 przypadki w tv? Bo więcej nie zauważyłem.
Rzucę tu parę faktów, które pamiętam i do których znalazłem informację z potwierdzoną liczbą ofiar (kolejność przypadkowa):
1983 - zamach bombowy na ambasadę USA w Bejrucie [63 ofiary];
1983 - samobójczy atak na koszary U.S. Marines w Bejrucie [241 ofiar];
1983 - zamach na główną kwaterę francuskich sił pokojowych w Bejrucie [58 ofiar];
1996 - zamach na World Trade Center [>500 rannych, 6 ofiar] - parę lat później chłopaki postarali się bardziej [>>6000 rannych, 2973 ofiar];
I tak można wymieniać do jutra. A jak wiedzę czerpiesz z telewizji, a nie literatury to co moge powiedzieć - pierdolnij się w łeb tępaku i dalej śpiewaj, że WTC to inside job, a Amerykanie najeżdżają pokojowo nastawione społeczności dla ropy
Rzucę tu parę faktów, które pamiętam i do których znalazłem informację z potwierdzoną liczbą ofiar (kolejność przypadkowa):
1983 - zamach bombowy na ambasadę USA w Bejrucie [63 ofiary];
1983 - samobójczy atak na koszary U.S. Marines w Bejrucie [241 ofiar];
1983 - zamach na główną kwaterę francuskich sił pokojowych w Bejrucie [58 ofiar];
1996 - zamach na World Trade Center [>500 rannych, 6 ofiar] - parę lat później chłopaki postarali się bardziej [>>6000 rannych, 2973 ofiar];
I tak można wymieniać do jutra. A jak wiedzę czerpiesz z telewizji, a nie literatury to co moge powiedzieć - pierdolnij się w łeb tępaku i dalej śpiewaj, że WTC to inside job, a Amerykanie najeżdżają pokojowo nastawione społeczności dla ropy
1. podaj mi jeszcze dane z epoki kamienia łupanego.
2. trochę szacunku, bo nikt cię w poście nie obraził
3. tak, uważam, że wtc to był "inside job"
4. chyba jesteś ślepy jeśli nie widzisz co, za co i dlaczego robi hameryka
Z tego co widzę Twoje źródła to również nie literatura, a wikipedia z trybie c, v.
Ad.1 - Podałbym informację z ostatnich lat to bym usłyszał, że to odwet na USA po inwazji w Iraku, Afganistanie, etc. ?
Ad.2 - Na szacunek trzeba sobie zapracować.
Ad.3 - Dlatego właśnie nie zasługujesz na szacunek o którym wspomniałem.
Ad.4 - Jak wyżej.
Przykro mi ale akurat sprawa Bejrutu została poruszona w książce Komandos Richarda Marcinki, podobnie jak zamach na USS Cole o którym nie wspomniałem. No ale co ja będę tłumaczył wikipedyście skąd czerpie informacje, skoro i tak wie lepiej
Ad.1 - Podałbym informację z ostatnich lat to bym usłyszał, że to odwet na USA po inwazji w Iraku, Afganistanie, etc. ?
Ad.2 - Na szacunek trzeba sobie zapracować.
Ad.3 - Dlatego właśnie nie zasługujesz na szacunek o którym wspomniałem.
Ad.4 - Jak wyżej.
Przykro mi ale akurat sprawa Bejrutu została poruszona w książce Komandos Richarda Marcinki, podobnie jak zamach na USS Cole o którym nie wspomniałem. No ale co ja będę tłumaczył wikipedyście skąd czerpie informacje, skoro i tak wie lepiej