@Józef Ka.
Idź i nie grzesz więcej...
Znasz z autopsji ?
Nie. Moja wiedza w tym temacie, pochodzi z przeróznych artykułów o tejże tematyce. No i jeszcze wchodzą w to, wywiady z pokrzywdzonymi - być może miałem okazje przeczytać Twoja historie, kto wie..
Gdybyś znał chociaż trochę język angielski to byś zrozumiał więcej. Chciałeś być śmieszny ale zrobiłeś z siebie idiotę. Poucz się jeszcze trochę bo do matury to masz pewnie jeszcze ze 4 lata.
Dzielnie się pienisz, obyś nie dostał wylewu jak ostatnio, bo znowu wyłapiesz 3 warny w ryja CHILL MAN
ja pierdole, kiedy tylko ktos napisze cokolwiek o seksie analnym, o kontaktach z pedofilem albo o wspolnym kompaniu sie w wannie ze starym to od razu lecą te super smieszne zarty: znasz z autopsji?? to twoje nalepsze wspomnienia z dziecinstwa?? twoj stary tak ci robil??
Akurat jesteś w błędzie. Pewne to jest tylko to, że dziewczyna/żona/kochanka ci nie da, i dzisiejszy wieczór spędzisz ze swoją ręką.
Co do tego co ten murzynek pierdoli. Chuj mnie to obchodzi z prostego powodu: jest jebanym czarnym złodziejem.