Sowieci od pisklaka uczą swoich jak mają się na wzajem traktować. Smak wódki już poznał. W podstawówce nauczy się gwałcić i kraść. Żeby podkręcić jego ciekawość świata, nie pokażą mu muszli klozetowej, pralki, zmywarki do naczyń, do momentu wysłani go na zagraniczną misję pokojową za jakieś 17 lat.
Nie zdajecie sobie sprawy z tego jak zachowuje się ukraińska młodzież w Polsce... Nauczyciele modla się żeby nie mieć z tą tłuszczą nic wspólnego... Sam byłem świadkiem jak te małe gnidy prawie przewróciły regał w bibliotece i to była dla nich zupełnie normalna sprawa... I nie "wsrod polskich dzieci" nie ma takiej dziczy jak u tych dzikusów! od kiedy to dziadostwo zjechało sie do mojego miasta czuje się jak bym żył na jakimś murzyńskim Harlem w NY...
Sowieci od pisklaka uczą swoich jak mają się na wzajem traktować. Smak wódki już poznał. W podstawówce nauczy się gwałcić i kraść. Żeby podkręcić jego ciekawość świata, nie pokażą mu muszli klozetowej, pralki, zmywarki do naczyń, do momentu wysłani go na zagraniczną misję pokojową za jakieś 17 lat.
OpisSowieci od pisklaka uczą swoich jak mają się na wzajem traktować. Smak wódki już poznał. W podstawówce nauczy się gwałcić i kraść. Żeby podkręcić jego ciekawość świata, nie pokażą mu muszli klozetowej, pralki, zmywarki do naczyń, do momentu wysłani go na zagraniczną misję pokojową za jakieś 17 lat.
Nie zdajecie sobie sprawy z tego jak zachowuje się ukraińska młodzież w Polsce... Nauczyciele modla się żeby nie mieć z tą tłuszczą nic wspólnego... Sam byłem świadkiem jak te małe gnidy prawie przewróciły regał w bibliotece i to była dla nich zupełnie normalna sprawa... I nie "wsrod polskich dzieci" nie ma takiej dziczy jak u tych dzikusów! od kiedy to dziadostwo zjechało sie do mojego miasta czuje się jak bym żył na jakimś murzyńskim Harlem w NY...
A co robili Amerykanie w Afganistanie, Iraku, Syrii ? Też misje pokojowe ? Jak te kraje dzisiaj wyglądają ? Co robili w Wietnamie przy pomocy Agenta Orange ? Co zrobili z Tokio, Hiroszimą i Nagasaki ? Co zrobili z Hamburgiem i Dreznem ? Wszędzie tam byli głównie CYWILE.
Kacapska przedszkolanka zesrana, bo doskonale wie, że jeśli tylko podniesie rękę na małego chuja, to ten się poskarży dla starego, a stary Wania przyjdzie z kolegami pod przedszkole i tak wpierdolą przedszkolance, że będzie srała i żarła przez słomkę przez rok...