Chodzi mu o to że policja jedzie w terenie zabudowanym 80 km/h(a obowiązuje ograniczenie do 50 km/h) i jest ok, ale gdyby ktoś jechał 80 km/h w terenie zabudowanym to zaraz by wlepiali mandat i dawali punkty.
Co ty pierdolisz ? Policja może używać ''kogutów'' tylko w sytuacjach nadzwyczajnych. Żaden radiowóz np. nie przyjedzie ci do awantury domowej czy młodzieży pijącej alkohol na sygnale. A prędkość to już inna sprawa, radiowóz jest pojazdem tzw. ''uprzywilejowanym'' więc się odjebcie od radiowozów i pilnujcie żebyście sami jeździli zgodnie z przepisami to zapierdalający radiowóz nikomu krzywdy nie zrobi.
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Pocałujcie się w chuja, i tak nam nic nie zrobicie, już mi się nawet nie chce pierdolić o tym że np do awantury domowej jedzie się bez koguta i tak dalej i tak dalej
Chuj w hejterów, gdyby nas nie było 90% z was nie wystawiłaby kurwa nosa za drzwi.
Pocałujcie się w chuja, i tak nam nic nie zrobicie
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Cała jebana esencja wypłynęła
A co do tych twoich 90% to chyba się z kutasam na łby pozamieniałeś, nie boje sie dzieciaków pijących piwko w parku bo tylko na takie akcje na ulicy was stać!!
Jak jest jakas awantura to odwracacie wzrok albo jedziecie kurwa 2 km w godzinę - banda pajaców z kołkami w dupie jacy to wy nie jesteście zajebiści.....
Przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz co napisałem wcześniej i wtedy może dojdziesz do wniosku że umiem czytać ze zrozumiem, a powiedzieć że "jedzie na ważną interwencję" to może sobie każdy policjant, obojętnie czy na nią jedzie czy nie.
Co TY pierdolisz!?!? Jaki uprzywilejowany, ja nie ma włączonych kogucikow to jest takim samym użytkownikiem drog jak inni, wiec najpierw sie doucz a pozniej zabieraj glos.
Co za idiota
zapytaj w poniedziałek w gimnazjum na przerwie.