jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !
To wózek widłowy boczny albo wózek widłowy wysokiego składowania, albo reachtruck. Sztaplarka to taki paleciak tylko z opcją podnoszenia wideł do góry. Wiem, znam się, bo jestem tą inteligencją zapierdalającą w Holandii, ale co Wy się tam znacie. 10 euro na godzine i blant po robocie, tak smakuje życie. Co do wypadku to typowy klasyk, zapomniał schować maszt i przykurwił. Srednio raz w miesiacu mechanicy naprawiają bramy automatyczne na zakładach, bo się myśli o dupie marynie
Operatorzy sztaplarek to sa drudzy najwięksi kretyni po tirowcach
Zapierdala bo karetka jest poniżej tzw wolnego skoku. Dziwne że instalacja tryskaczowa jest tak nisko:)
zapierdalajac na wozku widlowym lub czyms podobnym... normalny operatow wie, ze nie zapierdala sie z widlami w gorze, jesli ktos sie "zapomni" to tak jakby wysral sie na srodku pokoju bo zapomnial, ze trzeba do kibla.
Kierowcy tirow... tak to kurwa ciemna masa. Przyklad :
roboty drogowe na autostradzie A4, znak zwezenia na odcinku kilkuset metrow, potem normalnie 2 pasy ale odrazu znak, ze za 3km ponowne zwezenie... przez 3km wyprzedzalem lewym pasem wszystkich debili, bo zwezenie dopiero za 3km... przed samym zwezeniem kutasiarz pierdolony z tira chcial pobawic sie w szeryfa i zajechal mi droge, wiec chcialem go minac prawym a tej sun kurwy prawie mnie skasowal bo znowu zmienil pas prawie zabijajac mnie i moja rodzine...
mam nadzieje, ze czytasz to wszo jebana - mialem dzika satysfakcje hamujac cie kurwo prawie do 40km jak juz autostrada wrocila do normy Twoj jebany klakson mnie nie przestraszyl i jakby nie marudzaca zona to bym cie kurwo blokowal przez nastepne 20 minut - tak jestem msciwym chujem
jak byś umiał odmieniać to by było dla czego ? umiesz odmieniać czy taki samo jak nasz sadolowy baron który potem sapie że nie rozumie !