aszdziennik.pl/128377,parafianie-zniewazyli-ksiedza-z-wielkopolski-dal...
To nie pierwszy "wyczyn" w jego wykonaniu...
Dla niedowiarków
iturek.net/fakty/nadeslane/przykona-cena-drzwi-a-ofiarnosc-mieszkancow...
Powróciłem po wielu latach na moją rodzinna wioskę. Mimo, że z Kobitą nie jesteśmy "praktykującymi" katolikami oraz ...łooola Boga nie mamy ślubu (tak żyjemy w paskudnym konkubinacie , dodatkowo dziś się załamałem, bo skończyły mi się te piękne koszulki "żonobijki" i musiałem ją gonić w odświętnej koszuli - mega niewygodne) to mimo tych wszystkich niedogodności jedno Wam napiszę:
Co mnie pozytywnie zaskoczyło u Nas proboszcz nie wpierdala się w codzienne życie, kwestię stanu cywilnego i całej tej chorej otoczki w którą często ingeruje kościół katolicki, można z nim normalnie pogadać - ja, chcąc być chrzestnym, nie miałem najmniejszych problemów, aby uzyskać od niego potrzebne zaświadczenie(w większości miejsc w Polsce jest to niemożliwe będąc osobą nie praktykującą i żyjącą w związku nie małżeńskim)
Hipokryzja w czystej postaci.
Jakim trzeba być uległym psem bez godności żeby tak dać się poniżać i jeszcze stawać w obronie takich zwyrodnialców. Mentalność kurwa polski międzywojennej gdzie ksiądz, oficer i nauczyciel to najbardziej szanowane wśród biedoty zawody. Nigdy w tej chujolandii nie będzie dobrze dopóki takie szuje będą stawiane za wzór do naśladowania.
W Polsce nigdy nie będzie dobrze dopóki takie mentalnie komunistyczne ścierwa jak ty i tobie podobni będą chodziły po tej ziemi.
W twoim kółku pedałów walących się w dupe też pewnie płacisz składki żeby było na wazeline, dilda i miejsce gejowych orgii i nikt ci nie wypomina czy płacisz dużo czy mało. Więc jeśli nie jesteś we wspólnocie kościoła to zamknij tą obsraną dupe i nie wpierdalaj się na co inni wydają pieniądze i ile wydają pieniędzy socjalistyczny kmiocie patrzący innym do kieszeni.
Co do polskich uczniów mają bardzo dobre wyniki i w Europie i na świecie, widze ze jesteś zwykłym ignorantem i piszesz cio coś usłyszałeś.
bo oczywiscie jak na rasowego ignoranta przystało nie sprawdziłeś faktów tylko klepiesz to co akrat jest wygodne choćby to była najgłupsza brednia - bo nasi uczniowie są tak 'wybitni' że najlepsza polska uczelnia klasyfikowana jest pod koniec 4 setki rankingu najlepszych szkół na swiecie, kolejna jest w okolicach 600 m-ca (a to tylko wierzchołek góry lodowej bo prawdziwa patola i chujowizna jest w podstawówkach)
W Polsce nigdy nie będzie dobrze dopóki takie mentalnie komunistyczne ścierwa jak ty i tobie podobni będą chodziły po tej ziemi.
W twoim kółku pedałów walących się w dupe też pewnie płacisz składki żeby było na wazeline, dilda i miejsce gejowych orgii i nikt ci nie wypomina czy płacisz dużo czy mało. Więc jeśli nie jesteś we wspólnocie kościoła to zamknij tą obsraną dupe i nie wpierdalaj się na co inni wydają pieniądze i ile wydają pieniędzy socjalistyczny kmiocie patrzący innym do kieszeni.