upx3 Pierdolicie jak potłuczeni! Obczajcie sobie tą drogę tam. Masa kolein z wodą. Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning? Nie znacie? No przecież kurwa w rowerach to, się rzadko zdarza! Koleś nie jechał jakoś specjalnie szybko a szeroka guma ma tendencje do takiego zjawiska! Ale oczywiście niedostosowanie prędkości do panujących warunków! Jakby nie było kolein z wodą, albo droga miała poprawnie zrobione odwodnienie to by nie było wypadku. Moje zdanie! I kurwa włączcie myślenie czasem bo bmw, bo kurwa 26 lat i 99% sadoli się mózgi wyłaczają! Wypadki chodzą po ludziach! Szczególnie na naszych zjebanych drogach.
up. No ja ogólnie zapierdalam i na suchej i na mokrej.
Akurat u nas nigdy nie wiesz jaka prędkość będzie odpowiednia do panujących warunków, bo się warunki mogą diametralnie zmienić za kolejnym zakrętem bez względu na to czy jest mokro czy sucho. I to nie jest normalna sytuacja! Poza tym zwróćcie uwagę, że jego prędkość w zasadzie nie różni się od jadących tam innych pojazdów. Dlatego jakieś gadanie zapierdalaniu, czy o bmw uważam w tym przypadku za mniej zasadnie niż zwykle! Poza tym generalizowanie to przypadłość ludzi raczej mało inteligentnych!
Wiecie co to za zjawisko zwane akwaplanacją albo bardziej znane aquaplaning?
Z tego co widzę, to tylko jeden koleś jechał tak samo szybko, reszta wolniej, ale mogę się mylić.
Ale z drugiej strony chciałbym zwrócić uwagę na drugą pizdę z tego zdarzenia: DOSTAWCĘ.
Mogę być dwie sytuacje:
1. Zjebał mu się wóz i stanął: pizda bo nie włączył awaryjnych.
2. Wóz działa, tylko wyskoczył na chwilę lub sprawdzał mapę: jełop jebany mógł sobie zajechać na parking na stacji.
1. Tam nie ma (najprawdopodobniej) zakazu zatrzymywania się (bo nie widzę na tym filmiku żadnego znaku w druga stronę