Jak cyganom się nie podoba w Polsce, to niech wypierdalają do swojego kraju... chwila, przecież ich nawet z własnego kraju wyjebano.
Ale czemu, kurwa, czemu tylko faceci, którzy się ubierają jak pizdeczki tłumaczą, że przez to dbają o siebie? Tzn., że mogę się nie myć przez dwa tygodnie, ale założę super modne ciuszki i mogę mówić, że dbam o siebie?
Oni NIE mają własnego kraju. Ty, tak w zasadzie, też nie masz - nikt by nie zauważył, może wyjąwszy twoich starych, gdybyś stracił obywatelstwo polskie. Skończcie wreszcie z tym mitem: "JESTEM POLAKIEM I W POSIADANIU MAM POLSKĘ!"
Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?
Mówicie - "lewaki są tępe". Co jednak powiedzieć o was? Plakaty te mają jasny i wyraźny wydźwięk: "nie nienawidźcie ludzi, wyłącznie opierając się przy tym na świadectwie zmysłu". Hasło iście katolickie... Czytaliście kiedyś św. Augustyna, który to chciał kochać duszę i Boga, abstrahując przy tym od fenomenów postrzeganych zmysłowo?
@dionizodoros
jak Chingis-Chanowi się nudziło i ruszył na podbój wszechrzeczy, to Mongołowie dostali wpierdol i też ich wybito dziesiątkami tysięcy, też dla zasady.