szukałem po tagach, nie wiem, jeżeli było to kur*a coś źle robie;/
Ale jakie znowu stereotypy ? Przecież słychać to co słychać ... i nie da się zaprzeczyć że 3/4 śpie... przepraszam... Gada o dupach i policji a ta 1/4 może se tam Gadać inne pierdoły... typu "jestem bogiem" ... jaki to ma przekaz ?
@yopashouu
Ma prawo Ci się nie podobać hh. Mi się też nie podobają różne rzeczy. Każdy człowiek jest inny. Ale miej szacunek do tych ARTYSTÓW(Tak tak. Tworzą muzykę-Tworzą sztukę). To masz naprawdę zajebistych znajomych jak słuchają firmy itd. Nie wnikam co słuchasz ale okazuj szacunek ludziom którzy są po prostu inni od Ciebie
Proszę bardzo. Pokażę właśnie utworem Paktofonika-Jestem Bogiem(Możesz być za płytki by to zrozumieć):
Jak sama nazwa wskazuje ,,Jestem Bogiem" świadczy o pełnej kontroli nad sobą i w czyna których się robi.
Zwrotka 1.
Mam jedną pierdoloną schizofrenię
Zaburzenia emocjonalne
Proszę, puść to na antenie
Powiem Ci, że to fakt ]
Powiesz mi, że to obciach
Pierdolę Cię
I tak rozejdziesz się po łokciach ] <----- Można wywniskować, że autorowi tych słów chodziło o to, iż nie warto się przejmować opinią innych.
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie
O, rany, rany ]
Jestem niepokonany ] <---------- Mimo przeciwności losu może robić to co kocha autor i nic go nie zatrzyma
Ha I Pe Ha O Pe ]
Bez reszty oddany ] <--- twórca jest oddany w tym co robi i można się domyśleć, że wkłada w to całe swoje serce.
Przejebany
Potencjał niewyczerpany ]<-------- Nigdy mu się nie znudzi to co robi.
Chyba w DNA on był mi dany]
Czekaj Fokus, Rah]
Jeszcze oszaleją wszystkie pizdy
Gdy poznają mój urok osobisty
Duszę artysty
To jaki jestem skromny i bystry
Szczery do bólu, że aż przezroczysty] <--- można powiedzieć, że autor ma na myśli to, że on ma w sobie coś co jeszcze nie pokazał. I że warto mówić sobie samemu komplementy(Mówić że jest się najlepszym)
I wiesz co mnie boli?]
Że w głowach się pierdoli] <----- Nie muszę tłumaczyć
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli!
I tak to wygląda
Masz debilu 23 lata, a zasady ortografii i interpunkcji lepiej znają dzieci z 2. klasy podstawówki... a jak przeczytałem tekst o TVN-ie, to leżałem przez 5 minut ze śmiechu na podłodze
I jeszcze robi za wyrocznię: "a nam sie kurwa nie podobasz" - czyli co? Stoję tam gdzie stało ZOMO, a sonico to pasterz hip-hopowych owieczek?
Proszę bardzo. Pokażę właśnie utworem Paktofonika-Jestem Bogiem(Możesz być za płytki by to zrozumieć):
(..)
Nie... nie jestem zbyt płytki ... ty to w szkole umiałeś się przy odpowiedzi wykręcać Typowe oczywistości ... głębszego przekazu w tym nie ma ... to tak jak odpowiedzieć o każdej książce "rze uczy wytrwałości " - można tak o 3/4 lektur w szkole
"gdy poznają mój urok osobisty..."
Obrazek
uroczy po chuju