Skądinąd napisał/a:
Możecie gadać do woli prawackie Polaczki z roczników 90+, ale Urban to jeden z niewielu w naszym kraju publicysta, który posługuje się nienaganną, piękną polszczyzną.
W "polaczkach" z lat 90+ jest przyszłość więc lepiej uważaj, bo zgodnie z zasadą demokracji 51% głosujących bezie miało prawo postanowić o twojej śmierci bez żadnych większych problemów.
A to że ktoś używa pięknego języka nie oznacza za wiele. Jak chcę poczytać piękny język to sięgam do książek a nie prasy która ma na celu jak najlepiej przedstawić prawdę.
Skądinąd napisał/a:
A i wyjątkowo trafne podsumowanie z ust red. Urbana - nie doceni nikt, kto nie widzi ekipy rządzącej i będącej w opozycji (he, he, he taka opozycja jak z mysiej dupy reisentasche) jeżdżącej na trumnach.
Trumny nie były otwierane z rąk jakieś, udającej rządzących albo opozycję, partii tylko przez rodzinę najbliższą.
A jego podsumowanie był tak trafne że każdy zdrowy sędzia zarządził by karę w postaci kilka razy pięścią w mordę od każdego członka każdej ofiary.
Skądinąd napisał/a:
Choć jakoś ciężko mi uwierzyć, że są ludzie, którzy nie zauważają tej wylewającej się z TV nekrofilii (vide dzisiejszy "wiec" PiSu i Solidarności).
A mi ciężko uwierzyć że jest ktoś kto nie robi sobie nic z tytanowej brzozy, złamania międzynarodowej umowy dot. tego kto sprawę powinien badać, m.in. nitów w ciele po rzekomych autopsjach i pozamienianych trumnach w ciele przybyłych bez dokumentacji gdzie kto leży i z naciskiem z Kremlu na władze by tych trumien nie otwierać.
Skądinąd napisał/a:
I tak, jestem bardziej komunistyczną kurwa[...]
Przyznanie się do ułomności to jeden z pierwszych kroków do walki ze swoim problemem. trzymam za ciebie kciuki.
Skądinąd napisał/a:
[...]niż iść w pochodzie z heilującymi ONR-owcami.
Porażka na całej linii...
Raz: Salut rzymski do czasów II Wojny Światowej był używany przez wszystkie organizacje które były przeciwne komunistom.
Była to opozycja do tego symbolu komunistycznej pięści która występowała równie z lewa(u Hitlera/Mussoliniego) co z prawa u dawnego ONRu.
Dwa: Nawiązanie do Hitlera poprzez "heil" jest bardziej godzące w ciebie... Hitler był równie lewy co komuniści tylko po prostu nazwał się inaczej by wygrać wybory i nie lubił się ze Stalinem bo chciał sam rządzić krajem a nie być kukiełką Kremlowską. Jesteś ofiarą komunistycznej propagandy która zalicza Adolfa czy Benito do prawicowych grup.
Trzy: ONR nie używa z tego co wiem od dawna części swoich starych przedwojennych symboli. Zaktualizuj dane...
Skądinąd napisał/a:
Szykujcie płyty chodnikowe, bo Święto Niepodległości już za miesiąc z ogonkiem.
Ale to czerwone kurwy rzucały nimi...
Dlaczego kuamiesh?
Pudyń napisał/a:
Czemu mu jeszcze samobójstwa nie popełnili?
Bo jest związany ze służbami która popełniają ludziom samobójstwa?