do 0:40 zajmowanie więcej niż jednego pasa jezdni (wykroczenie za które nikt nie dostaje mandatu jeśli nie jedzie tak ze dwa km mając w dupie tych co chcą go wyprzedzić) )0:47- 0:55 pokazujesz Swój licznik pokazujący 100 nie ma znaku (widać budynki pokaż znak, że teren zabudowany albo ograniczenie, jeżeli nie jest zabudowany wolno 90. Jeżeli w Twoim samochodzie pokazuje 100 to jedziesz jakieś 85). 01:25 na liczniku masz 130 (czyli jakieś 115-120 maks) droga dwupasmowa sądząc po tym co widać pewnie ekspresówka. Wiesz ile możesz jechać? Wyprzedził tico Ty nie umiałeś. 02: 15 najechał lewym kołem na linię jednak jej nie przekroczył - straszne! 0:25 tym razem ściął zakręt przekraczając ciągłą po prawej stronie- nie mogę na to patrzeć! Wniosek: jesteś... kim jesteś. Jednak nie znasz przepisów i nie wiesz co robisz na drodze, boję się takich jak Ty!
Jak przejechać na czerwonym to świadomie! Wiedząc co się dzieje dookoła a Ty nawet nie potrafisz ocenić sytuacji oglądając filmik ze 20 razy, jesteś debilem drogowym!
Cytat:
Co do mandatu - w dupę pocałować mnie mogą
jasne! punktów pewnie nie dostaniesz bo nie masz prawka a i wiek nie ten!