Protestują przeciw czarnym a tak na prawdę pierwsi oberwą Polacy
Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?
Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?
Ja jestem za niech wracają i tyle każda nacja ma swoją ojczyznę i niech tam siedzi a nie kurwa się rozpierzcha jak karaluchy po tym świecie .... Siedzę na dupie i buduje tą smutną ojczyznę jak wielu z was.... Wolę być u siebie niż gdzieś gdzie mnie nie chcą.... I uwaga nie jestem ich ... I nigdy nie będę ich...
Wrzucam obiecane wcześniej fotki
pierwsza to obóz
jeszcze w czasie budowy (zdjęcie podpierdolone z netu) drugie zdjęcie, to już autorska fotografia apartamentu ustawionego przez protestujących.
W PL zasiłek dla bezrobotnych to zupełne grosze, dawane przez krótki czas. Ci co z zasiłków żyją to albo 800+ albo lewe renty "chorobowe" (całe wsie mają takie pozałatwiane).na zachodzie zapomogi dostana więcej niż w PL więc bez pracy w PL raczej się nie utrzyma.....i nie myl tego z karynami i sebixami co mają u nas po 800+ i jeszcze inne tego typu zapomogi !