artiee napisał/a:
PosameYaya. Kup se highenda z androidem i nie pierdol. Używałeś najtańszych androidów to teraz beczysz, że to gówno. Ja z kolei nie trawię iOS. Do szybkości i responsywności nie mogę się doczepić to do wyglądu i personalizacji czegokolwiek jak najbardziej.
Nie kupie "se" w życiu Androida, miałem SGS3 w czasach kiedy wyszedł dopiero na rynek i po kilku miesiącach użytkowania zaczął mulić jak jakiś pseudo-smartfon z biedronki.
Miałem też kilka generacji Xperi Z i było bardzo podobnie
artiee napisał/a:
Mam S5 i dalej śmiga jak burza mimo blisko dwóch lat na rynku.
A ja mam 4 letniego iPhona 4s który dalej jest wspierany i aktualizowany w dodatku do płynności działania systemu nie mogę się przyczepić, później przyszedł czas na 5s który nadal działa jak po pierwszym włączeniu, a teraz przymierzam się do kupna 6s. Ah no i oczywiście zapracowałem sobie na to wszystko sam (to tak w razie chęci przypierdolenia się do byle czego byleby się tylko przypierdolić).
artiee napisał/a:
Nosz kurwa żeby sobie launchera na swój wygodny nie można było zmienić?To taki system dla upośledzonych.
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Poza tym sam sobie odpowiedziałeś dlaczego Android to gówno, ten sam jest na telefon za 200zł jak i na ten za 2000zł różni się tylko nakładką na launcher od producenta + ewentualne pre-instalowane zamulające gówno od operatora. Nie mówię, że te telefony są złe, ale też gdyby producenci sami opracowali jakiś system to i urządzenia działałyby jak należy.