haha, ja też mam z tego pompę . Bimbo to firma sprzedająca w Hiszpanii czipsy, orzeszki czy inne chujstwo do zagryzania przy piwku. Jak pierwszy raz odwiedziłem Carrefoura niedaleko Madrytu, zobaczyłem oddzielne stoisko z wykurwnym bannerem wielkości tego niesionego przez owe niewiasty. Teraz regularnie kupuję te produkty i na domówkach ulokowuję je w skupiskach damskich
Jak ten filmik pobrać?
zainstaluj sobie dodatek do firefoxa o nazwie "fast video download", pokaze ci sie kolo paska wyszukiwarki google taki niebieski kwadracik z literkami 'FVD', puszczasz filmik, i kwadracik zacznie migac na zolto, klikasz na niego, wybierasz miejsce zapisu, nazwe pliku i voila
filmik bedzie zapisany w formacie flv, ale o konwertowaniu juz mi sie nie chce pisac:P
Strasznie generalizujesz. O sposobie postrzegania mężczyzn przez kobiety wiesz niewiele. Owszem, są skrajne materialistki wśród pięknych kobiet, ale to wcale nie oznacza, że wszystkie takie są. Jako kobieta wiem, zaufaj mi . Życie ma się jedno, dla pięknych kobiet opłaca się zaryzykować. Jeśli w dalszym ciągu uparcie twierdzisz, że nie warto do takich podbijać, to pozostaje tylko strefa marzeń i onanizowanie się przed monitorem
A co Ty myślisz, że taka laska z twarzą anioła i figurą przy której Venus z Milo zzieleniałaby z zazdrości i odpadły by jej jeszcze cycki z wrażenia, po to zatrudnia się jako hostessa, wkłada lycrowe wdzianko,w którym widać każdą najdrobniejszą zmarszczkę na tyłku i biega z cyckami na wierzchu na oczach tysięcy gapiów, bo tylko czeka by podszedł do niej jakiś Stanley Ipkiss, który dojeżdża do pracy w banku trzyletnim Fordem, bo to miły,sympatyczny gość i taki romantyczny i zabawny? Nie koleżanko. To jest panienka, która czeka na DLO (dużo lepszą okazję). Jak nie założysz Ray banów, Rolexa, nie wyciągniesz grubego zwitku banknotów i nie zamachasz przed nosem kluczykami od Porsche, albo nie wspomnisz mimochodem, że właśnie dostałeś kontrakt w Realu Madryt jako lewoskrzydłowy, to nawet nie zaszczyci cię spojrzeniem. Po co więc tracić czas?