Będziesz musiał wrócić do swojej ruSSkiej wiochy z jakimś ukradzionym kawałkiem lustra i rozpierdolić się sam
Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.
Pierdolony ochlapus, taką kurwę powinno się natychmiastowo zutylizować. Pracuję na Uberku już kilka lat i nieraz dostałem w papę za nic także szkoda mi tego kierowcy. Widać, że normalny i spokojny chłopak, woli uczciwie pracować zamiast ciągnąć socjal z państwowego cycka jak jebana patologia. Jebać takie ludzkie ścierwa, mam nadzieję, że kiedyś śmieć trafi na mocniejszego i skończy z rozjebaną mordą.
Patologia. Jebać go . I choć nie przepadam za ukraincami to tutaj gościu sobie normalnie pracuje i z tego co wynika z filmiku nie zasłużył na takie traktowanie. To , że powinien być w woju i zapierdalać na froncie to już insza inszość.
I po co wrzucać cokolwiek z za granicy???
Brudne zapijaczone polusy, zakała cywilizowanego świata.
Tak niestety to wygląda na co dzień, że najgorsze śmieci tej ziemi dają sobie prawo do prześladowania ciężko pracujących obcokrajowców i każdego od kogo nie jebie alkiem i petami.
Na cebulowych podludzi cyklon b a nie pieprzowy, brawo kierowca Stiepan .