Nie rozumiem tego, że mapy w iOS6 są możliwie najbardziej odchudzone a posiadacze iphona 5 i tak do ostatniej kropli krwi będą bronić swojej zabawki, że jest najlepsza, lepsiejsza od galaxy s 3 itp itd.
@.3lite
Ogarnij się koleś, to że Apple zjebało mapy to fakt Jesteś jebanym ignorantem więc poszukaj sobie w necie dlaczego "Apple Maps" to fiasko
I też, nie każdy korzysta z GPSa normalnego, dla wielu ludzi oszczędnością jest używanie urządzeń "wszystko w jednym" : aparat, telefon, gps, odtwarzacz muzyki. Po co nosić ze sobą 4 rzeczy jak można jeden telefon?
Co się ma zaciąć? Wszystko płynnie chodzi i to bez taniego iphonowego tricku o wyświetleniu obrazka zanim się aplikacja załadowała, żeby wyglądało płynnie. Tak, wyglądało, bo muli bardziej niż Android.
Nie mówiąc o rewolucyjnych aplikacjach na iphony, które obsługują tylko jedną rozdzielczość na raz. Potem wychodzi taki iphone 4 i 2/3 z wydłużonym wyświetlaczem i dupa. Uruchomisz w letterbox w ogóle nie wykorzystując większego ekranu.
Nie, nie mam iphona, bo 100 razy bardziej wolałem wymienić swój telefon na OneX niż za większe pieniądze na przestarzałego iP5. Korzystałem z niego przez ponad 30 minut w salonach i wiem jedno. Są do dupy.