- pokaż statystyki, później pierdol.1) wiekszosc ukraincow w pl pochodzi z terenow nie objetych wojna, skoro sa tak patriotyczni to czemu nie robia nic zebyu pomagac pobratynca?
2) bomba ktora spadla na polske z terenu ukrainy byla rzekomo rosyjska zeby podludzic polaczkow do wojny
3) jezeli jakis ukrainiec w polsce odbierdala syf to ta kurwe extradowac i na front, proste na sadolu jest juz gdzies nagranie jak polaczka kroili ukraincy gdzies w wawie i nkit nawet palcem nie kiwnal - gosciu zmarl.
- ogólnie mówiąc, zamknij morde kacapie - chcesz na wojne ? to leć do wagnerowców, dadzą ci kałacha i do Bakhmutu - złapiesz granat pizdą i zostaniesz gwiazdą na sadolu.ogolnie to jebac kacapow nie jestem zwolennikiem ruskich ale polaczki sa tak naiwni i tak sie sraja ta cala ukraina ze najlepiej to by odrazu chwycili za bron i dolaczyli do tej wojny - pojebani ludzie, ta zachlannosc jeszcze sie na was odbije, zreszta jakis tam minister ukrainy twierdzi ze polska juz jest gotowa dolaczyc do wojny wiec mozecie sie powoli szykowac - paranoja. trzeba pomagac ukrainie ale zapytajcie sie sami siebie, gdzie to sie konczy. czy polacy zawsze musza wchodzic komus w dupsko?
- pokaż statystyki, później pierdol.
to była rakieta a nie bomba idioto - i była to rakieta "manewrująca" która w trakcie lotu potrafi zmienić kierunek lotu - był atak 90cioma rakietami w różne cele i kilka w cel, znajdujący się w 20 km od Polskich granic, wystrzelone PPO goniły taką rakietę, która zmieniła kierunek lotu - czyja wina ? ruscy nie strzeliły, to żadne PPO by nie spracowały, a to że automatycznie coś leci.. kogo winić?
Powinni być karani zgodnie z prawem obowiązującym w danym państwie.. Był tu film, jak pijany Polak zaczął zaczepiać grupę Ukraińców i dostał słusznie wpierdol.
- ogólnie mówiąc, zamknij morde kacapie - chcesz na wojne ? to leć do wagnerowców, dadzą ci kałacha i do Bakhmutu - złapiesz granat pizdą i zostaniesz gwiazdą na sadolu.
Jakieś info o podstawie prawnej? Czy może zwykły clickbait? Jeszcze nie oceniam, ale warto to zweryfikować.
no widzisz,a ja nie znam nikogo kto by myślał tak jak ty i twoje julki na squacie.Kogo nie spotkam,czy to rolnik czy strażnik graniczny wszyscy mają dość krainy U i jej mieszkańców
Może jak się tam na squacie weźmiecie do prawdziwej pracy a nie ćpaniu kleju to zaczniecie rozumieć pewne rzeczy.
Także te twoje 10 groszy to takie realne jak jednorożce,ale skąd ty możesz o tym wiedzieć jak twoje IQ jest niższe niż dzisiejsza temperatura na zewnątrz.
Może chodzi jej o sytuację jak młode ukry pobiły i zajebali kosę Polakowi który stanął w obronie półek które to ukry zaczepiały. Byl tu filmik. Z rok temu jakoś ma oko ale.moge się mylić. Głośno raczej o tym nie było. P.s włączyłem tylko początek i ..przeszedłem do komentarzy bo nie chciało mi się jej słuchać także nie wiem nawet o jaką sytuację chodzi xd.. ale może trafiłem.?
Polek*
Śledczy ustalili tożsamość podejrzanych o zabójstwo oraz wydano nakaz tymczasowego aresztowania Sebastiana W. i Łukasza G.