@Aries
przestań się szmacić, to nie będziesz robiła bękartów, możesz też wrócić do podstawówki to się dowiesz skąd się biorą dzieci.
co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
A jak ktoś chce być krową rozpłodową, to tez jej wybór.
co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Dziecko, ja akurat jestem aseksualna (i nie mam z tym problemu, a wręcz mnie to jara ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Spoko. Jak facet powie, że chce aborcji bo nie chce dziecka a baba sie nie zgodzi bo to jej ciało to z automatu baba powinna tracić prawo do alimentów.
Prawackie niedojeby mają problem ze znalezieniem kobiety która w razie wpadki zastosuje np RU486. Nie dziwi to gdyż szukacie pośród swoich, plemiennych, zacofanych dziewek stąd później płacicie alimemty albo po katolicku wyrzucacie dzieci na śmietnik zamiast rozwiązać problem w normalny sposób.
Prawackie niedojeby mają problem ze znalezieniem kobiety która w razie wpadki zastosuje np RU486. Nie dziwi to gdyż szukacie pośród swoich, plemiennych, zacofanych dziewek stąd później płacicie alimemty albo po katolicku wyrzucacie dzieci na śmietnik zamiast rozwiązać problem w normalny sposób.