Pierdolicie o PIS i PO, a oba działają na szkodę kraju. Dzięki PIS jesteśmy w uni i jesteśmy udupiani na każdym kroku, straciliśmy suwerenność, bo państwo nie może samo decydować co chce robić, trzeba mieć zgodę uni. Unia to taki admin, tylko, że admin pierdolnięty. PO rozkrada ten kraj, wszystko sprzedane,m podatki rosną, ceny wszystkiego rosną, zarobki stoją. Jedyna szansa jest w Kongresie Nowej Prawicy.
Zanim mnie zhejtujecie, że jestem idiotą, bo popieram Korwina, zajrzyjcie na kanał na youtube:
asmeredakcja
youtube.com/user/asmeredakcja/videos?view=0&flow=grid
Obejrzyjcie kilka filmików i nagle okaże się, że na to na co narzekacie, Korwin ma gotowe rozwiązania.
Więc może warto zaufać człowiekowi, który mówi prawdę, niż znowu głosować (albo nie głosować) na PIS/PO?
Ja na kolejne wybory idę głosować na KNP, przynajmniej wiem, że nie zagłosuję na złodziei.
Czyżby narodowi katolicy przeszli na szamanizm?
Dzięki PIS jesteśmy w unii? Kto ci takich mądrości naopowiadał? Powiedz mi co miałeś na myśli?
Tak, tak zrujnowali by nas. Tak jak to zrobili od 2005-2007 roku. Podatki obizyli starali sie wspierac polska rodzine, walczyli z korupcja i zbytnio nie wtracali sie w wolny rynek. Na arenie miedzynarodowej walczylismy o swoje. Szczerze stosunki z innymi krajami to mit, licza sie tylko interesy. A jakie teraz mamy interesy? Za PO placimy za gaz 500$/ 1000m3. Najdrożej w Europie a moze i na swiecie, a to wszystko dzieki naszym dobrym relacja z Rosja. Niemcom lize sie dupe i co z trgo mamy? Dostaniemy mniejnkasy z Uni no ale ponoc Tusk walczyl dzielnie buhah. To co z jego niemieckimi przyjaciólmi? A w kraju nas oczyeiscie nie niszcza wprowadzajac wyzszy wiek emerytalny i wyzsze podatki? To jest jawne okradanie ludzi. Nie niszcza nas bo stawiaja co raz wiecej fotoradarow i innych urzadzen kontrolujacych predkosc a na szpitalny sprzet szkoda kasy? No ale oczywiscie to wszystko wina Kaczyńskiego a gdyby on rzadzil to jeszcze urzadzil masowe egzekucje itd tak w tv powiedzieli. Tu sie je...ij.
Dzięki PIS jesteśmy w unii? Kto ci takich mądrości naopowiadał? Powiedz mi co miałeś na myśli?
Czy ja kiedykolwiek przegrałem jakąś dyskusję? Jak mogłem przegrać skoro nie miałem zamiaru w nic "grać"?
Jedynymi przegranym jesteś ty i twoi koledzy ujadacze, którzy mogą sobie tylko popierdolić na forum, bo żadna z waszych chujowych opcji jak PiS, KNP i ten cały Ruch Narodowy (który nie wiadomo czy w ogóle istnieje) nie jest w stanie dojść do władzy ani nawet rządzić krajem.
Nadal twierdzę, że w nic nie miałem zamiaru grać i nie "spierdoliłem" z żadnej dyskusji tylko po prostu ją olałem/zapomniałem.
Jestem za UE, ale nie jestem za PiS, ani za żadnym nacjonalistycznym gównem.
Nie jestem socjalistą tylko socjalliberałem, nie jestem lewakiem tylko centrystą.
A ten Ruch Narodowy to gdzie "rucha"? W kanałach?
W dupie mam innych głupie racje...
Jedno silne państwo Europejskie, nie wyklucza istnienia wielu silnych państw Europejskich oraz nie zabija poszczególnych narodów. To tylko od nas zależy czy jesteśmy Polakami czy nie. Ja jestem Polakiem i nikt mi tego nie zabierze. Jestem również Europejczykiem.
Socjalliberalizm można nazwać "umiarkowanym liberalizmem".
Jest coś takiego jak centryzm. Nie musisz wierzyć w jego istnienie. Dla skrajnej prawicy wszystko co nie jest zgodne z jej linią to lewactwo, więc nie dziwi mnie to twoje wyzywanie od lewaków, każdego kto się z tobą nie zgadza.
Nie mam nic wspólnego z poglądami Stalina, Hitlera ani Lenina. Socjalliberalizm jest opozycyjny wobec zamordyzmów.