to byla ryba a nie czlowiek
woalbym takich lowcow niz tych naszych co robia identycznie to samo a jeszcze chyba nigdy zadnego nie wsadzili za kraty, wiec kto jest skuteczniejszy?
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
Nie żebym skurwiela bronił, niech mu z dupy jesień średniowiecza zrobią w więzieniu, ale nie oszukujmy się. Ci łowcy pedofili nie robią tego dla idei, tylko dla lajków w massmediach, żeby zarobić kasę. A że ich się sporo namnożyło, to muszą wymyślać coraz mocniejsze akcje, żeby się przebić. W sumie, wychodzi na plus, bo coraz więcej zwyrodnialców jest łapanych, tylko trzeba to robić respektując prawo.
A co w przypadku gdy oni robią to na rzecz poprostu wylapywania ich i właśnie robieniu im takiego show ? Podjerzewan że, takie show zrobi więcej w głowie takiej kurwy niż spotkanie z policja. Ponieważ zazwyczaj policjia traktuje ich jak chorych... Nie każdy gość co nagrywa i kopie po łbie pedofila chce być Youtuberem... Nie mierz wszystkich jedna miarą.
w cipe dostal czy za malo moim zdaniem tak...kiedys pisałem z malolata jak ja poznalem miala 15 lat ja 25 i z jednej strony duzy rozstrzal wiekowy a z drugiej sama do mnie chciala przyjechac ale sie nie spotkalismy bo sie obsralem🤣