Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmidz do sklepu rtv i wynoszac pod pacha dvd wytlumacz panu ochroniarzowi, ze nie bedziesz czerpac korzysci majatkowych z tego, ze bedziesz ogladac filmy, tak wiec na dobra sprawe to nie jest kradziez. Wilczex masz strasznie dziecinne spojrzenie na swiat. jesli probujesz sie usprawiedliwiac w jakis sposob, to postaraj sie robic to chociaz troche bardziej przekonywujaco
hahaha. kouzak nie obraziles mnie- wresz poprawiles mi humor. Twoja wypowiedz jest calkiem zabawna. nieco żałosna, ale wciaz zabawna. ciekaw jestem jakby Twoja wypowiedz miala sie w sadzie "wysoki sądzie, ja pojmuje piractwo w inny sposob, wiec to, że złamałem prawa autorskie nie znaczy ze złamałem prawo". juz to widze
chłopie! dorośnij!
łamiesz prawo to przynajmniej miej odwage do tego sie przyznac. ja również łamie prawa autorskie - jestem złodziejem. pale marihuane - jestem narkomanem. uwazasz inaczej? jestes tchórzem, ktory sam siebie oklamuje.
to jak rozumiesz (lub nie rozumiesz) pojecie piractwa, nie znaczy, ze nie kradniesz. znaczy, ze ewentualnie jestes kretynem.
jesli masz jakies watpliwosci zachecam do lektury:
ustawa z dnia 04 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych - dziennik ustaw nr 24 pozycja 83. jak skonczysz to miej odwage chociaz przyjsc tu i przyznac sie do błedu. jesli nie przede mna to chociaz przed sobą.