Budżet NFZ na 2014 to 67,5 miliarda PLN WOŚP zebrało w 2014 52 miliony PLN czyli 0,00077 % czyli dla tych co nie kumają jak zarabiasz 3000 PLN to wkład orkiestry dla Ciebie to 2 zł 31 groszy.
No a za te ponad 2 złote ile szumu pozdrawiam kumatych
Chciałbym tylko dodać, żebyście nie pisali czegoś w stylu nie chcesz nie wrzucaj, przecież masz wybór. Otóż nie mam wyboru, bo cały finał jest robiony z pieniędzy podatników, co innego gdyby był robiony za prywatne pieniądze a nie z sektora publicznego wtedy miałbym w dupie kto co robi za SWOJE pieniądze.
Ja jebie przecież tu nikt nikogo nie zmusza do wrzucania pieniędzy do puszki na WOŚP, twoje pieniądze twoja sprawa, ale chodzi o to że ludzie są nieświadomi tego na co idzie ich złotówka, tu chodzi o uświadamianie ludzi że Owsiak pierze pieniądze
Dowody kurwa, bo już słyszałem o trotylu, zdjętych światełkach, wybuchu, że żaden samolot nie uderzył w WTC, że amerykanie nie staneli na księżycu a jednocześnie odkryli tam kosmitów, w ogóle reptilianie i inne rzeczy.
podpisz i opublikuj oświadczenie, iż zgodnie z Twoim sumieniem nie życzysz sobie by zakupione za "brudne" pieniądze sprzęty ratowały Ci życie.
ty popaprana cioto, oglądałeś to w ogóle. Przecież ten bloger pokazał dowody i udowodnił to też w sądzie że owsik bierze pieniądze z gmin powiatów i innych urzędów. A to wszystko to są pieniądze płacone w podatkach..
Stary, daj mu spokój. Chłopak ma dopiero 16 lat i jeszcze nie wie co to są własne pieniądze, a tym bardziej nie wie co to są podatki Póki utrzymują go rodzice będzie pisał takie brednie i próżne twoje wysiłki żeby go przekonać.
A ty kutafonie masz 30 i jesteś moderatorem na sadisticu?
Szczyt marzeń?
Tak naprawdę sam masz 16 lat i wpisane 30, żebyś na harda mógł wchodzić.
A jeżeli jesteś w wieku 30 lat moderatorem na sadisticu to cóż. Współczuję i nie dziwię się, że ci w życiu nie wyszło.
Ja jestem trollem to mi się udało, sprowokować kolejnego debila. Szacun.
Wierzysz w ten wiek jak dziecko w Owsiaka
Pisałem mam w dupie tego Owsiaka
nie daje na niego kasy
nie widziałem dowodów ze państwo go dotuje
Sam sobie radze, podatki place
nie narzekam na finanse
Nie musze dorabiać po szkole na sadisyicu