Wysłany:
2014-01-01, 19:52
, ID:
2804964
17
Zgłoś
Pieprzy pieprzy, nie wiem czy wy juz nie macie wgl glowy od myslenia, ale ten czlowiek to po prostu idiota. Raz mowie to, drugi raz tamto, jakbyscie ten filmik ogladneli normalnie i na spokojnie, bez wszedobylskiego hejtu na sm i pochwal dla ludzi ktory w taki sposob 'walcza', zrozumielibyscie ze w tym filmiku facet ktory to nagrywal jes po prostu kompletnym kretynem.
Co innego pan Emil, pan Emil z klasa pokazuje jak z tym scierwem walczyc. A ten czubek tutaj.. po prostu blazen.
Nie, nie mam taty w sm, ale ten filmik po prostu niczego nie udowadnia, a pokazuje po prostu debilizm nagrywajacego.
'Prosze wezwac Policje, wtedy pokaze dokumenty' 5 min pozniej 'ale ja nie chcialem abyscie panowie wzywali policje, to byla wasza inicjatywa bo sami nie umiecie sobie poradzic z problemem' - to tylko jeden z przykladow jak zjebany jest autor tego filmiku, nastepny to udawanie ze nie mozna przeczytac legitymacji w oprawece jaka mial ten szczur z sm..
To ze sm to jebane nieroby to jedno, ale kretyn probojacy nasladowac np pana Emila to drugie, a banda debili ktorym juz staje na sam widok 'walki z sm' to trzecie..
Atha - a ty kurwa plac jak parkujesz, nawet na 'minutke dwie'. Wcale nie jestes lepszy od tych jebanych nirobow ktorzy chcieli ci wlepic mandat.. Trafil swoj na swego.