Jak to nie można ludzie uciekać, rządzący spierdolą 10 minut przed sprzedaniem tego pięknego kraju i będą pławić się w tym co zajebali przez te lata... a reszta ma ginąć kurwa za długi, brak pracy, chore społeczeństwo, ZUS itd. (można wymieniać w nieskończoność sami dobrze wiecie) no pomyślcie trochę kurwa dobrzy ludzie.
Nie będę ginąć za ten kraj mimo, że bardzo go lubię, mimo tak wielu minusów życia tutaj, ale kurwa życie mogę oddać za swoją rodzinę itp. jak będzie miała wybuchnąć wojna zbieram całą najbliższą rodzinę i spierdalamy siłą ich kurwa zaciągnę za granicę, obojętnie gdzie, byle dalej. Jeśli ktoś chce ginąć nie ma problemu jego sprawa, jeśli ma aż tak mocne odczucia patriotyczne proszę bardzo, ale pamiętajcie kurwa ta śmierć będzie na marne. Tak samo jak wielu polaków zginęło w IIWŚ na daremno, bo nic się nie zmieniło od tylu kurwa lat.
Ja to pierdolę... mam chujową pracę, mieszkanie wynajmowane, cokolwiek chciałbym przedsięwziąć albo za mało kasy, albo za mało kasy nosz ja pierdolę taki układ, jebać to dobrzy ludzie.
Pozdrawiam ciepło znad wietrznego jak pizda 40 letniej kurwy miasta