Kodii napisał/a:
Polscy gameplayowcy/letsplayowcy są tak żałośni, że aż szkoda ich oglądać (są wyjątki, lecz w nikłych ilościach). Wszystkie te gry, filmiki, pomysły już gdzieś w necie są zrobione, ale przez zagranicznych youtuberów.
Polecam porównać sobie kanał PewDiePie i tego tutaj. Gra w grę kopiuje, ale napisz takiemu, że kopiuje to Ci pociśnie a później zbanuje.
Hej, zarejestrowałem się tutaj, zeby odpowiedziec. Do nagrywania horrorów zachęcił mnie mój znajomy, który pokazał mi gre Penumbra i śmiał się z moich reakcji. To dlatego zacząłem nagrywać horrory. PewDiePie to mistrz horrorów na YouTube - racja 100%, jednak moje reakcje są prawdziwe, żadne aktorzenie. Troszkę boli mnie to, że w tagach jest tekst "steinbach", bo koleś nie okłamujmy się - jest prymitywem. Kto się ze mnie nie zgadza, niech zobaczy sobie jego inne filmy na kanale YouTube, które ociekają żałością. Tak czy siak dziwie się, że moja słaba kompilacja z Cry of Fear znalazła się na takim serwisie jak Sadistic. Jeśli Wam się podoba to na prawdę jestem zaskoczony.