Zabawne, jak w każdym, kto nie chce jebać Ukrainy widzicie banderowca. Podejrzewam, że na Sadolu nie znajdziesz ani jednego. Tak trudno ci zaakceptować, że większość Polaków nic do nich nie ma? Bo ten portal nie jest reprezentatywny, życiowe odpady zrobilły tu sobie kółko wzajemnej adoracji. Smyracie się po jajkach żeby nie czuć się samotni w tym wrogim świecie, którego nie rozumiecie.
Podaj link do tych ogłoszeń na Olx, spróbuję kupić. Na początku wojny było takich pełno, ale kupić się nie dało. Ciekawe, czemu?
No patrz, chodzę po ulicach i centrach handlowych w całkiem dużym mieście, spotykam Ukraińców, ale jakoś nic do mnie nie mają. Cud? A ciebie wszyscy atakują?
A co, ukraińskie dzieci nie chcą się z wami bawić? Co wy kurwa robicie na placach zabaw?
No kurwa zgadnij widłowy pachołku co robimy na placach zabaw. Wyobraź sobie, że nie wszyscy tutaj fapują do fekaliów na dziale hard i niektórzy mają żony i dzieci, z którymi chodzą na place zabaw.
Takiemu typowi ? buhahahah nie rozśmieszaj mnie gejku.
Ty to co najwyżej to możesz swojemu chłopakowi swoim siurkiem po czole najebać... a przed takimi typami to wy spierdalacie na drugą stronę ulicy jak tylko zobaczycie.
P.S A za ten tekst o Polakach to powinien ktoś cie konkretnie wyjaśnić na ulicy...
i uświadom sobie, że idąc naprzeciw mnie na ulicy bałbyś się utrzymywać kontakt wzrokowy. A co dopiero coś "wyjaśniać"...
Brak kontekstu więc nie wiadomo o co chodzi. Powoli się wszystko gotuje i codziennie coraz większe dramy są. Przejdź się otwarty kasztanie na dowolny plac zabaw dla dzieci i zobacz co Ukraińcy wyprawiają. Nie dość, że ukrańskie dzieci są w chuj agresywne i przeganiają mniejsze dzieci włącznie z tym, że je biją to jeszcze banderowskiego kaszojada zawsze pilnuje albo pojebana awanturująca się matka albo najebany ojciec dezerter, który przed ruskimi spierdalał, ale do Polaków z łapami startuje.
Nie, ja was zawsze nazywam baranami. Myślicie inaczej, ale wszyscy tak samo. Nie różnicie się niczym od idiotów łykających papkę z TVN, z których się śmiejecie, tylko wygięci jesteście w drugą stronę.
Typowy polski Janusz rasistą któremu wszystko przeszkadza. Bić ojca i matkę przy małym dziecku, któremu to zostanie w psychice na zawsze. Gość ewidentny problem z agresja
Tak, internet się zagotował. Jak zawsze, gdy jeden trol wrzuca gówniany filmik z opisem z dupy, a inny szczuje w komentarzach żeby podpuścić stado baranów na pewną nację, która przez lata nikomu nie przeszkadzała. A Putin otwiera szampana.
Typowy polski Janusz rasistą któremu wszystko przeszkadza. Bić ojca i matkę przy małym dziecku, któremu to zostanie w psychice na zawsze. Gość ewidentny problem z agresja
Dorośli, dojrzali ludzie często mają dzieci, takie w wieku 2-6 lat i z tymi dziećmi chodzą na place zabaw. Smutne musiałeś mieć dzieciństwo.
No kurwa zgadnij widłowy pachołku co robimy na placach zabaw. Wyobraź sobie, że nie wszyscy tutaj fapują do fekaliów na dziale hard i niektórzy mają żony i dzieci, z którymi chodzą na place zabaw.
To przecież tuman bez szkoły i pojęcia co może człowiek z dzieckiem robić na placu zabaw.
A ja myślę, że trzepiecie kapucyna po krzakach gapiąc się na dzieci, albo sami nimi jesteście.
Ale to i tak lepiej niż jakbyście mieli swoje. Patologia nie powinna się rozmnażać.
Podobno Bul_od_bytu tak się kiedyś w tych krzakach podjarał, że przypadkiem boleśnie nadział się na gałąź. Stąd ksywka.