Ale co was boli wiara katolika? "katol" weźmie i upierdoli ci łeb na ulicy? no odpowiedz? Ja nie wierze w jednorożce to nie pierdole o tym, bo to nie istnieje, więc tylko takimi "rysunkami" utwierdzacie mnie że Polska strona ateistyczna to przyszczate gimbusy które chcą zaszokować, a za chwile będą klękać przy konfesjonale i się spowiadać. Oczywiście zaraz rozpoczną się teksty "chyba Ty" ale jeśli nawet nie pójdziecie do kościoła to i tak się kurwa będziecie kryli za murami bo nie macie jaj sprzeciwić się rodzicom, chuj wam w dupę tępe "gimbusowe" kurwy
Czy zdrowy psychicznie człowiek wierzy, że dziewica urodziła magiczne dziecko, zostawszy zapłodnioną przez bliżej nieokreślony byt niematerialny?
Ale co was boli wiara katolika?
Zastanawia mnie tylko czy po urodzeniu Jezusa też jeszcze była dziewicą czy juz nie, bo rodzące się dziecko musiało zniszczyć świętą, niepokalaną błonę dziewiczą panienki matki.
Czy zdrowy psychicznie człowiek wierzy, że dziewica urodziła magiczne dziecko, zostawszy zapłodnioną przez bliżej nieokreślony byt niematerialny?