Kurwa mać, powiedział coś, co ci się nie spodobało, to od razu musisz go wyzywać.
To jasne, że skrzydła samolotu nie są pancerne. Mimo wszystko, analizy ekspertów wykazały, że brzoza nie mogłaby urwać skrzydła takiego samolotu. Mało tego, inny tupolew ściął sobie kilka drzewek, zamiast się rozpierdolić.
A powiedz mi jacy eksperci i jakie mieli założenia w wiadomym programie komputerowym. Bo wiesz odpowiednio manipulując danymi wejściowymi można udowodnić że brzoza była z zbrojonego betonu a skrzydło z papieru. Czytałem pewien wywiad zamieszczony w niezależnym tygodniku i pewien ekspert na argumenty panów związanych z Macierewiczem poprosił o przedstawienie ustawień i danych początkowych symulacji. Nie otrzymał żadnej odpowiedzi. Nauka rządzi się pewnymi prawami jeżeli nie ma możliwości przeprowadzenia eksperymentu z takimi samymi danymi z którymi jakiś kmiotek się posługuje to taki dowód można sobie o kant dupy potłuc .
A pan Cejrowski nie wie że w USA za byle pierdołę powiedzianą w stosunku do kontr dyskutanta można znaleźć się w sądzie i zapłacić słoną karę.
Gość działa na mnie jak płachta na byka. Według jego "prawa" powinienem móc upierdolić mu ten durny ryj.
Z tą brzozą to trzeba być niezłym idiotą żeby w to wierzyć. Skrzydło składa się tylko z cienkich żeber pokrytych blachą, a te wszystkie bezmozgie pisowskie tępaki mówią jak by te skrzydła były ze stali grubosci poszycia czołgu.
"14 września Sąd Okręgowy w Piotrkowie Trybunalskim skazał Roberta Frycza na karę roku i trzech miesięcy ograniczenia wolności"
ROK i trzy miesiące, to dla niego oznacza "wieloletni".
Kurwa miał wypierdalać z Polski zrzekł się obywatelstwa, kłamca.
Dzisiaj nie da się już zrobić totalitaryzmu przy pomocy jednej osoby jak kiedyś (Hitler, Stalin).
"14 września Sąd Okręgowy w Piotrkowie Trybunalskim skazał Roberta Frycza na karę roku i trzech miesięcy ograniczenia wolności"
ROK i trzy miesiące, to dla niego oznacza "wieloletni".
No to serdecznie gratuluję zwolennikom jego wypowiedzi jasności umysłu.
Jakoś wtedy nie było szumu
Prawda jest taka, że twórca antykomor.pl dostał wyrok za fałszowanie dokumentów i stworzenie gry, w której strzela się do prezydenta.