Cytat:
Lennox to dla mnie ostatni prawdziwy mistrz wagi ciężkiej, czekam na nowych i faktycznie to może być Szpilka
Jak ten koleś jeszcze z amatorki dobrze nie wyszedł, a wy już chcecie z niego mistrza robić...
Na razie udało mu się wygrać chyba dwie albo trzy walki z prawdziwymi zawodnikami, a reszta to tylko nabijanie statystyk (które ciągle nie doszły nawet do 20). Wątpię, żeby udało mu się zrobić zamieszanie "na szczycie". Na wysokim poziomie może odpaść z uwagi na fakt, że jest jednak dość tępy. Ja wiem, bokser nie musi być profesorem, ale inteligencja paczki gwoździ raczej nie pomaga wygrywać walk. Siłę i warunki, to jeszcze trzeba umieć wykorzystać, a jemu tej umiejętności może zabraknąć (nawet Wałujew nigdzie by nie doszedł, gdyby miał korzystać tylko ze swoich gabarytów).
W każdym razie, raczej nie wyciągał bym Szpili w temacie z Gołotą bo to inna liga. Gołota to jednak (mimo końcówki) bardzo dobry bokser, być może najlepszy jakiego mieliśmy. Chociaż Adamek dobrze go zastępuje obecnie, to mam wrażenie, że jednak nie ma porównywalnego talentu.
P.S. Jak myślicie, Gołotę dałby radę teraz skopać dupę Najmanowi?