nigdy nie zrozumiem tych bójek i walenia na oślep...
jeden kop w jaja i typ się zwija z bólu. Zawsze działa, nikt tego nie stosuje.
Heh, nerdzie widać, ze przez pingle jak Stępień nigdy się nie napie**alałeś Pozwól ze wytłumaczę: gdybym chciał Ci wpie**olić w kiblu 1 na 1, a Ty zaj***łbys mi w jaja i uciekł, to następnego dnia wieczorkiem czekałbym na Ciebie z kumplami, żeby mi Cię przytrzymali i wymierzył kare. Już nie byłoby honorowej solówki 1 na 1, tylko wpie**ol odpowiedni dla cioty, która kopie w jaja. Teraz rozumiesz?
To jest szkolna bojka o byle gówno, a nie walka na śmierć i życie w czasach wojny
Heh, nerdzie widać, ze przez pingle jak Stępień nigdy się nie napierdalałeś Pozwól ze wytłumaczę: gdybym chciał Ci wpierdolić w kiblu 1 na 1, a Ty zajebałbys mi w jaja i uciekł, to następnego dnia wieczorkiem czekałbym na Ciebie z kumplami, żeby mi Cię przytrzymali i wymierzył kare. Już nie byłoby honorowej solówki 1 na 1, tylko wpierdol odpowiedni dla cioty, która kopie w jaja. Teraz rozumiesz?
To jest szkolna bojka o byle gówno, a nie walka na śmierć i życie w czasach wojny
klamka w kiblu, pokrętło od wody również, ale co z tego,
są zadbane toalety, automatyczne itp., ale w szkole, gdzie każdy szczy jak popadnie.....
Gość ma taki avatar a Ten myśli, że to jego zdjęcie.
jeszcze grozi gościowi
Jakbym miał wybrać czy bić się z gościem który jest czy to większy czy mi podobny zawsze mam pod ręką teleskop schowany, nie będę ryzykować zdrowia i życia
w kodeksie rycerskim.