ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.
Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. k***ie bym najpierw napie**olil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.
Zawsze jak patrzę na takie filmy z małpami to mnie krew zalewa. Kurwie bym najpierw napierdolil aż by upadł na glebę a wtedy celowo bym okładał garściami po szczęce by wszystkie zęby stracił, w nos by mu go jeszcze bardziej spłaszczyć i oczy tak obić żeby najlepiej oślepł a co najmniej musiał nosić denka od słoików.
ja pierdole ,a lewica w usa robi wszystko zeby znieść dostęp do broni dla obywateli. Przecież w takim kraju gdzie jest tyle czarnych to jest wręcz wskazane żeby każdy miał sie czym bronić. Jak by typiara miała spluwe pod ladą to zamiast uciekać ze sklepu po wszystkim by go odjebała poprostu.
i teraz dylemat lewaków, niby czarny pobił kogoś, ale jest to biała kobieta, jak byłby to biały mężczyzna to znaczy ze by mu sie nalezało, ale skoro kobieta to juz tak nie bardzo i teraz mają dylemat czy być za czarnym scierwem ala BLM czy wspierać płeć przeciwną, mózg się gotuje co nie lewaczki ?